Hei

Jeg heter Erling Aalvik, er 28 år og kommer fra Ålvik i Hardanger. Jeg studerer for tiden markedsføring og merkevareledelse med spesialisering innen digital markedsføring ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Fra før har jeg ett årsstudium i markedsføring og ledelse innen reiseliv ved Høyskolen i Innlandet i Lillehammer.

På studiet markedsføring og merkevareledelse er det mange spennende fag, hvor jeg har interessert meg spesielt for forbrukeradferd, forbrukersosiologi, produktutvikling, merkevarebygging og digital markedsføring.

Jeg er tidligere skiskytter med flere år på Norges junior- og rekruttlandslag. Jeg holdt på med skiskyting fra jeg var 10 til 26 år, så skiskyting har vært en stor del av livet mitt. Som aktiv skiskytter tok jeg 25 NM-medaljer, hvor 9 av de var gull, og 4 medaljer fra junior-VM. Fra toppidrettslivet har jeg tatt med meg egenskaper som selvdisiplin, kvalitetsikring, måloppnåelse, teamarbeid. Mitt motto er: «Innsats over tid lønner seg alltid».

Ved siden av studiene jobber jeg som prosjektkoordinator med delansvar og koordinering av liveaktiviteter innen markedskommunikasjon hos We Are Live. Jeg jobber også som produksjonsassistent hos Z Event, som produserer store eventer. Gjennom begge jobbene får jeg samarbeidet med Norges største merkevarer. Jeg får et godt utbytte, da begge jobbene er svært relevant i forhold til hva jeg studerer.

På fritiden er mine interesser fysisk aktivitet og friluftsliv, hvor skiskyting, langrenn, randoneé, snowboard, frisbeegolf, klatring, tur i fjellet og løping er mine favorittaktiviteter.

Under finner du en kort introduksjonsvideo av meg.

Takk for at du tok turen innom bloggen min.