Hei og velkommen til min faglige blogg

Jeg heter Erling Aalvik, er 27 år og studerer markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania. Dette semesteret skal jeg spesialisere meg innen digital markedsføring. I den forbindelse skal jeg skrive en faglig blogg hvor jeg tar opp ulike temaer rundt digitalisering og digital markedsføring med utgangspunkt i forelesningene jeg har på skolen. Ved å skrive innlegg her på bloggen håper jeg å lære bedre, samtidig håper jeg å lære de som leser bloggen noe. Jeg vil legge ut nye innlegg hver uke her på bloggen.

Målet mitt dette semesteret er å tilegne meg kunnskap om digital markedsføring som jeg kan ta i bruk i en relevant jobb i fremtiden. Samtidig vil jeg utfordre meg selv, mine medstudenter og foreleserne til å skape gode faglige diskusjoner under forelesningene denne våren.

Jeg håper at så mange som mulig vil lese mine innlegg her på denne bloggen. Legg gjerne igjen en kommentar på det jeg legger ut.

– Erling Aalvik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *